Nieuws

Primeur: de eerste officiële partner ondertekent contract met Rexroth

RIMAS gecertificeerd partner van Bosch Rexroth

Primeur: de eerste officiële partner ondertekent contract met Rexroth

 

  • Met ingang van 11 maart 2020 mag RIMAS Technology Group zich Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth noemen.

Boxtel. Met ingang van 11 maart 2020 is RIMAS Technology Group Certificied Excellence partner van Bosch Rexroth. Hiermee heeft RIMAS de primeur en mag zich als eerste officieel gecertificeerd partner van Rexroth noemen.

 

Certificeringsproces

In het afgelopen jaar heeft RIMAS alle stappen op weg naar het gecertificeerde partnerschap succesvol doorlopen. Het certificeringsproces omvat verschillende fasen van voorselectie naar evaluatie en implementatie. Potentiële partnerbedrijven worden in alle fasen geauditeerd door Rexroth. Een competentiemeting en het vaststellen van het opleidingsplan maken deel uit het proces. Rexroth streeft ernaar om de complete certificering van haar beoogde partners in 2020 af te ronden.

 

Contractondertekening als solution partner

Uiteindelijk zijn alle fasen door RIMAS succesvol afgerond. Op 11 maart is het contract door beide partijen ondertekend. Vanaf heden is RIMAS  Solution Partner van Rexroth, gespecialiseerd in Assembly Technology. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de toekomst en kijken uit naar verdieping van de verdere samenwerking als trotse partners.

 

Oplossingen voor productieoptimalisatie en automatisering

RIMAS bedenkt en realiseert oplossingen voor productieoptimalisatie en automatisering waarbij ze gebruik maken van het volledige Rexroth assortiment aluminium profielen, verbindingselementen, onderdelen voor productie– en transportsystemen. RIMAS adviseert de klant en levert een groot gedeelte uit voorraad.

 

Eén team met één gezamenlijk doel

Met deze intensieve samenwerking zet Rexroth een mooie eerste stap naar een sterk partnerlandschap met gegarandeerde Rexroth kwaliteit. Hiermee spelen beide partijen in de vraag naar klantvriendelijke en kwalitatieve goede oplossingen voor de Nederlandse markt.